Kom meer te weten over The Developers

Welkom bij ons webdesign bureau! Wij zijn een team van ervaren professionals met een passie voor design en technologie. Onze missie is om uw online aanwezigheid te versterken door het ontwerpen van prachtige, gebruiksvriendelijke websites die uw bedrijfsdoelen ondersteunen. Of u nu een start-up of een gevestigde onderneming bent, wij werken samen met u om een website te creëren die perfect bij u past. Neem gerust contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen uw online doelen te bereiken.

Wie zijn we?

Ons team bestaat uit drie professionele freelancers, elk met hun eigen specialisatie in het vakgebied van webdesign. Samen vormen zij een krachtig team dat in staat is om aan al uw wensen te voldoen en uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een prachtige website, het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid of het verbeteren van uw zoekmachineoptimalisatie, wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw project tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen uw online doelen te bereiken.

Boris Van Leuven

Founder | webdesign & klantenrelaties

Joeri De Cock

Grafisch ontwerp & branding

Fien Vanbuel

Fotografie

Dana Gorremans

Copywriting & SEO-optimalisatie

Onze visie

Onze visie is gericht op het volledig benutten van het potentieel van een bedrijf. Wij geloven dat elk bedrijf de mogelijkheid heeft om groot succes te behalen, en het is onze missie om hen daarbij te helpen. Door in te zoomen op de unieke krachten en uitdagingen van elk bedrijf, werken wij samen om hun doelen te bereiken en hun groei te optimaliseren.

Waarom voor ons kiezen?

Specialisten

Service

Klanttevredenheid

Bouw jouw online aanwezigheid op met onze hulp.

Bij ons online marketingbureau staan we 100% achter onze klanten en hun succes. We geloven dat de sleutel tot succes ligt in een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. Daarom werken we altijd nauw samen met onze klanten om hun doelen te begrijpen en de juiste strategieën te ontwikkelen om deze te bereiken.

Onze team van experts is gepassioneerd over online marketing en heeft jarenlange ervaring in het creëren van effectieve campagnes. Van SEO tot social media advertising, we hebben de kennis en vaardigheden om uw bedrijf online op de kaart te zetten.

Een professionele website is de basis van online zichtbaarheid.

Bekijk onze projecten

Freelens fotografie

Bij The Developers zijn we trots op de website die we hebben gemaakt voor FreeLens fotografie. We hebben gezorgd voor een gebruiksvriendelijke lay-out met een heldere navigatie, zodat de klanten de prachtige fotografie van FreeLens gemakkelijk kunnen ontdekken. We hebben ook gezorgd voor een efficiënte zoekfunctie, zodat klanten snel de juiste fotografie kunnen vinden. De website is snel en responsief, en past perfect bij de professionele en artistieke stijl van FreeLens fotografie. We zijn blij met de reacties van de klanten en dankbaar voor deze kans om onze vaardigheden te tonen. We hopen dat FreeLens en hun klanten veel succes zullen hebben met deze website.

Check asbest

Ons team van webdesigners heeft samen met Check Asbest een nieuwe website ontworpen. Check Asbest is een bedrijf dat zich richt op het opmaken van asbestinventarissen. De oude website van het bedrijf was verouderd en niet geschikt voor mobiele apparaten, daarom is er voor gekozen om een nieuwe website te laten ontwerpen. Door middel van een grondige analyse van de huidige website en de doelstellingen van het bedrijf, is er een nieuwe website ontworpen die duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. De diensten van Check Asbest zijn helder gepresenteerd en er is een mogelijkheid voor klanten om een aanvraag te doen voor een asbestinventaris via de website. Het bedrijf is zeer tevreden over het eindresultaat en heeft al positieve reacties ontvangen van klanten over de nieuwe website.

Bouwmaterialen De Smedt

Ons team van webdesigners heeft samengewerkt met Bouwmaterialen De Smedt, een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van bouwmaterialen uit Asse. De oude website was verouderd en niet geschikt voor mobiele apparaten. We begonnen met een grondige analyse van de huidige website en de doelstellingen van het bedrijf en ontworpen een nieuwe website met een moderne en professionele uitstraling, gebouwd met responsive webdesign, die duidelijk, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk is en de producten efficiënt presenteert. Het bedrijf is zeer tevreden met het eindresultaat.

Neem contact met ons op

Als uw hoofd boordevol ideeën zit of u wilt meer te weten komen over een van onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande contactformulier.

Bij The Developers zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om onze klanten te helpen hun online doelen te bereiken. Als u meer wilt weten over onze diensten of als u hulp nodig heeft met uw website of online marketing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Laat jouw website gratis nakijken op:

  • Online vindbaarheid
  • Design
  • Functionaliteit
  • Snelheid
  • Responsive