Eerste klant

Onze eerste klant!

Onze eerste klant is een feit! Lees hier wat de verwachtingen van de klant waren.

Het EPC Team

De eerste klant van The Developers is een enthousiaste veertiger die zijn diploma als energiedeskundige type A heeft gehaald! Met dat diploma mag je EPC’s maken. De vraag was dan ook om een website te maken waar hij zijn diensten op kan aanbieden als energiedeskundige.

Een clean webdesign

Een van de voorwaarden van de klant was dat het webdesign strak en netjes was. Hier hebben we dan ook rekening mee gehouden. Het resultaat werd een overzichtelijke website waar je jezelf snel wegwijs op vindt.

Goed worden gevonden op Google

Een van de belangrijkste voorwaarden was dat het EPC Team goed gevonden wordt op Google. Hier hebben we zeker en vast werk van gemaakt. We hebben voor het EPC Team een Google Mijn Bedrijf account gemaakt waardoor hij lokaal zeer goed gevonden wordt. De webpagina’s zijn ook geoptimaliseerd voor Google waardoor het EPC Team hoger gaat staan in de Google zoekresultaten.

Goed gecontacteerd kunnen worden

Het is belangrijk dat je als zelfstandige goed gecontacteerd kan worden door je klanten. Hiervoor hebben we gezorgd.
Op elke webpagina van de website is er een sectie voorzien waar je een offerte kan aanvragen. Onderaan elke pagina staan ook de contactgegevens van de energiedeskundige.

Neem zeker eens een kijkje naar de website

https://epcteam.be

Wil je ook een schitterende website? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Tel: +32 0468 19 55 93
Email: info@thedevelopers.be

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *