Grafisch ontwerp

Ons team van professionele grafisch designers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van verschillende soorten logo’s en huisstijlen tot brochures en social media content. Onze focus ligt op het leveren van grafisch ontwerp op maat, zodat uw merk zich onderscheidt van de concurrentie.

grafisch ontwerp

Hiervoor kan u bij ons terecht

Logo ontwerp

Bij The Developers helpen we je met het ontwerpen van unieke en herkenbare logo’s voor jouw bedrijf. Onze ervaren designers werken samen met jou om een logo te creëren dat past bij jouw merk en doelgroep.

Grafische illustraties

The Developers is de perfecte keuze voor al uw grafische illustratie-behoeften. Of het nu gaat om een logo, een infografiek of een productcatalogus, ons team van professionele ontwerpers creëert unieke en aantrekkelijke beelden die uw merk of boodschap op een heldere en efficiënte manier presenteren. Laat ons uw visie tot leven brengen en kies voor kwaliteit met The Developers.

Huisstijlen

Bij The Developers kunt u terecht voor het laten ontwikkelen van een professionele huisstijl voor uw bedrijf. Van logo tot kleuren, font en beeldtaal, wij creëren een consistente visuele identiteit die past bij uw merk en helpt om uw boodschap duidelijk over te brengen. Laat ons uw bedrijf op een unieke en herkenbare manier presenteren met een huisstijl

Flyers & folders

The Developers biedt professionele ontwerp- en drukwerkdiensten voor al uw flyers en folders. Of het nu gaat om een productpromotie of een evenement, ons team van ontwerpers creëert aantrekkelijke en informatieve ontwerpen die uw boodschap efficiënt overbrengen. Laat ons uw flyers en folders ontwerpen en drukken, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf, terwijl wij ons concentreren op de presentatie.

Visitekaartjes

Ons team van professionele ontwerpers creëert unieke en aantrekkelijke ontwerpen die uw visitekaartjes op een professionele manier presenteren. Of het nu gaat om een eenvoudig ontwerp of iets meer geavanceerd, wij zorgen ervoor dat uw visitekaartjes er geweldig uitzien en dat uw contactgegevens duidelijk leesbaar zijn. Laat ons uw visitekaartjes ontwerpen en drukken, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf terwijl wij ons concentreren op de presentatie.

Workflow

1. Kennismakingsgesprek

Bij The Developers beginnen we een project voor grafische designs met een ontmoetingsgesprek waarbij we onze diensten introduceren en bespreken wat de wensen en doelstellingen zijn voor de opdrachtgever. We presenteren ook concepten.

2. Design

Het designproces bestaat uit verschillende stappen waaronder briefing waar de doelstellingen en verwachtingen worden besproken, research waar er onderzoek wordt gedaan naar de huidige markt, concurrenten en de doelgroep van het project. Inspiratie en referenties worden hier verzameld. verder concept ontwikkeling,ontwerp,presentatie, feedback en implementatie.

3. Goedkeurigsronde & aanpassingen

Na het designen van de website, biedt The Developers de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. Tijdens deze fase, testen we de website en analyseren we de feedback van de klant. Indien nodig worden er aanpassingen gedaan aan de layout, inhoud en functionaliteiten van de website.

4. Finaal ontwerp

Om tot een eindontwerp te komen, wordt er gebruik gemaakt van de verzamelde inspiratie en referenties uit de research fase, de opdrachtgevers specifieke eisen en wensen besproken in de briefing en eventuele aanpassingen na de goedkeuringsronde. Hierdoor wordt een ontwerp ontwikkeld dat voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever en de doelgroep. Na de laatste feedback en aanpassingen, wordt het ontwerp geïmplementeerd en beschouwd als het eindontwerp.

5. Aflevering

Implementatie van het design is de laatste fase van het designproces waarbij het eindontwerp wordt toegepast. Hierbij kan gedacht worden aan het opleveren van de grafische bestanden, het integreren van het ontwerp in een website of het afdrukken van een visitekaartje.

Bouw jouw online aanwezigheid op met onze hulp.

Bij ons online marketingbureau staan we 100% achter onze klanten en hun succes. We geloven dat de sleutel tot succes ligt in een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. Daarom werken we altijd nauw samen met onze klanten om hun doelen te begrijpen en de juiste strategieën te ontwikkelen om deze te bereiken.

Onze team van experts is gepassioneerd over online marketing en heeft jarenlange ervaring in het creëren van effectieve campagnes. Van SEO tot social media advertising, we hebben de kennis en vaardigheden om uw bedrijf online op de kaart te zetten.

Een professionele website is de basis van online zichtbaarheid.

Bekijk onze projecten

Freelens fotografie

Bij The Developers zijn we trots op de website die we hebben gemaakt voor FreeLens fotografie. We hebben gezorgd voor een gebruiksvriendelijke lay-out met een heldere navigatie, zodat de klanten de prachtige fotografie van FreeLens gemakkelijk kunnen ontdekken. We hebben ook gezorgd voor een efficiënte zoekfunctie, zodat klanten snel de juiste fotografie kunnen vinden. De website is snel en responsief, en past perfect bij de professionele en artistieke stijl van FreeLens fotografie. We zijn blij met de reacties van de klanten en dankbaar voor deze kans om onze vaardigheden te tonen. We hopen dat FreeLens en hun klanten veel succes zullen hebben met deze website.

Check asbest

Ons team van webdesigners heeft samen met Check Asbest een nieuwe website ontworpen. Check Asbest is een bedrijf dat zich richt op het opmaken van asbestinventarissen. De oude website van het bedrijf was verouderd en niet geschikt voor mobiele apparaten, daarom is er voor gekozen om een nieuwe website te laten ontwerpen. Door middel van een grondige analyse van de huidige website en de doelstellingen van het bedrijf, is er een nieuwe website ontworpen die duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. De diensten van Check Asbest zijn helder gepresenteerd en er is een mogelijkheid voor klanten om een aanvraag te doen voor een asbestinventaris via de website. Het bedrijf is zeer tevreden over het eindresultaat en heeft al positieve reacties ontvangen van klanten over de nieuwe website.

Bouwmaterialen De Smedt

Ons team van webdesigners heeft samengewerkt met Bouwmaterialen De Smedt, een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van bouwmaterialen uit Asse. De oude website was verouderd en niet geschikt voor mobiele apparaten. We begonnen met een grondige analyse van de huidige website en de doelstellingen van het bedrijf en ontworpen een nieuwe website met een moderne en professionele uitstraling, gebouwd met responsive webdesign, die duidelijk, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk is en de producten efficiënt presenteert. Het bedrijf is zeer tevreden met het eindresultaat.

Neem contact met ons op

Als uw hoofd boordevol ideeën zit of u wilt meer te weten komen over een van onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande contactformulier.

Bij The Developers zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om onze klanten te helpen hun online doelen te bereiken. Als u meer wilt weten over onze diensten of als u hulp nodig heeft met uw website of online marketing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Laat jouw website gratis nakijken op:

  • Online vindbaarheid
  • Design
  • Functionaliteit
  • Snelheid
  • Responsive