(re)Branding

Onze branding strategie is gericht op het creëren van een emotionele band tussen uw bedrijf en uw doelgroep. Door middel van een consistente boodschap en beeldtaal, zorgen wij ervoor dat uw merk opvalt en blijft hangen.

Onze branding experts helpen u bij het ontwikkelen van een sterk merkverhaal, een herkenbare huisstijl en een opvallende positionering. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw merk of het herpositioneren van een bestaand merk, wij zorgen ervoor dat uw merk op de juiste manier wordt gepresenteerd.

branding

Wat zit er inbegrepen in de (re)branding?

Logo ontwerp

Bij The Developers bieden wij een logo ontwerp aan waarin wij een uniek en professioneel logo ontwikkelen dat past bij de identiteit van de klant. Dit pakket omvat een of meerdere ontwerpen, aangeboden in verschillende formaten, geschikt voor zowel online als print gebruik.

Huisstijlen

Bij The Developers bieden ontwikkelen we een huisstijl waarin we een consistente en professionele beeldtaal ontwikkelen die past bij de identiteit van de klant. Dit pakket omvat onder andere een kleurenpalet, typografie en beeldelementen. Dit zorgt voor een consistente uitstraling van de klant zowel online als offline. We bieden ook richtlijnen voor de toepassing van de huisstijl elementen op verschillende materialen en communicatie uitingen.

Visitekaartjes & drukwerk

We maken ook visitekaartjes en drukwerk. Hierin ontwikkelen we een professioneel ontwerp dat past binnen de huisstijl van de klant. Dit pakket omvat de ontwikkeling van visitekaartjes, brochures, flyers en ander drukwerk, aangeboden in verschillende formaten en voorzien van de juiste huisstijlelementen zoals logo, kleurenpalet en typografie.

Brandingdocument

Een branding document is een gedetailleerd plan waarin de identiteit en beeldtaal van een bedrijf of organisatie wordt beschreven. Dit document bevat onder andere huisstijl elementen zoals kleurenpalet, typografie, beeldelementen en eventuele richtlijnen voor de toepassing ervan. Het document dient als leidraad voor het bedrijf in de communicatie en presentatie van zichzelf naar buiten toe.

 

Waarom is een goede branding van groot belang?

Een goede branding is van groot belang omdat het helpt bij het opbouwen van een positief imago voor een bedrijf of product. Dit kan leiden tot meer vertrouwen van consumenten in het bedrijf of product, wat kan resulteren in meer verkoop. Een sterk merk kan ook een premium prijs vragen voor zijn producten of diensten. Verder kan een sterk merk helpen bij het onderscheiden van jouw producten of diensten van die van concurrenten.

Bouw jouw online aanwezigheid op met onze hulp.

Bij ons online marketingbureau staan we 100% achter onze klanten en hun succes. We geloven dat de sleutel tot succes ligt in een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. Daarom werken we altijd nauw samen met onze klanten om hun doelen te begrijpen en de juiste strategieën te ontwikkelen om deze te bereiken.

Onze team van experts is gepassioneerd over online marketing en heeft jarenlange ervaring in het creëren van effectieve campagnes. Van SEO tot social media advertising, we hebben de kennis en vaardigheden om uw bedrijf online op de kaart te zetten.

Image 2

Een professionele website is de basis van online zichtbaarheid.

Bekijk onze projecten

Freelens fotografie

Bij The Developers zijn we trots op de website die we hebben gemaakt voor FreeLens fotografie. We hebben gezorgd voor een gebruiksvriendelijke lay-out met een heldere navigatie, zodat de klanten de prachtige fotografie van FreeLens gemakkelijk kunnen ontdekken. We hebben ook gezorgd voor een efficiënte zoekfunctie, zodat klanten snel de juiste fotografie kunnen vinden. De website is snel en responsief, en past perfect bij de professionele en artistieke stijl van FreeLens fotografie. We zijn blij met de reacties van de klanten en dankbaar voor deze kans om onze vaardigheden te tonen. We hopen dat FreeLens en hun klanten veel succes zullen hebben met deze website.

Mockup 02
Mockup check asbest

Check asbest

Ons team van webdesigners heeft samen met Check Asbest een nieuwe website ontworpen. Check Asbest is een bedrijf dat zich richt op het opmaken van asbestinventarissen. De oude website van het bedrijf was verouderd en niet geschikt voor mobiele apparaten, daarom is er voor gekozen om een nieuwe website te laten ontwerpen. Door middel van een grondige analyse van de huidige website en de doelstellingen van het bedrijf, is er een nieuwe website ontworpen die duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. De diensten van Check Asbest zijn helder gepresenteerd en er is een mogelijkheid voor klanten om een aanvraag te doen voor een asbestinventaris via de website. Het bedrijf is zeer tevreden over het eindresultaat en heeft al positieve reacties ontvangen van klanten over de nieuwe website.

Mockup 02

Bouwmaterialen De Smedt

Ons team van webdesigners heeft samengewerkt met Bouwmaterialen De Smedt, een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van bouwmaterialen uit Asse. De oude website was verouderd en niet geschikt voor mobiele apparaten. We begonnen met een grondige analyse van de huidige website en de doelstellingen van het bedrijf en ontworpen een nieuwe website met een moderne en professionele uitstraling, gebouwd met responsive webdesign, die duidelijk, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk is en de producten efficiënt presenteert. Het bedrijf is zeer tevreden met het eindresultaat.

Mockup website

Neem contact met ons op

Als uw hoofd boordevol ideeën zit of u wilt meer te weten komen over een van onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande contactformulier.

Image 3

Bij The Developers zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om onze klanten te helpen hun online doelen te bereiken. Als u meer wilt weten over onze diensten of als u hulp nodig heeft met uw website of online marketing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Laat jouw website gratis nakijken op:

  • Online vindbaarheid
  • Design
  • Functionaliteit
  • Snelheid
  • Responsive