Betaalbaar webdesign in Lede

Heb je nog geen website of is het tijd voor een make-over? Een fris webdesign vormt de basis van jouw online vindbaarheid. Bovendien zorgen we ervoor dat je ook nog eens goed gevonden wordt door de Google-zoekmachine.

Website laten maken

Prijs berekenen

Bereken zelf de prijs van jouw website

Bereken zelf de prijs van jouw nieuwe website aan de hand van onze calculator en krijg een gratis uitgewerkt voorbeeld van jouw landingspagina.

Alle aanvragen zijn volledig vrijblijvend en kosteloos.

Kopie van Ontvang gratis makeover van jouw homepagina

Prijzen zijn inclusief BTW.

Dit zit inbegrepen in jouw website

Veelgestelde vragen

Ja, bij het indienen van een aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend. Na het indienen van uw aanvraag nemen we contact met u op om het vervolg te bespreken.

Hoofdpagina’s van een website zijn de primaire secties of pagina’s die essentieel zijn voor de navigatie en het begrip van de website. Dit kunnen onder andere de volgende pagina’s zijn:

  1. Homepagina – De startpagina en vaak het eerste contactpunt voor bezoekers. Het geeft een overzicht van wat de website biedt en leidt de gebruiker naar andere belangrijke secties.
  2. Over Ons – Een pagina die informatie biedt over het bedrijf, de organisatie of de individuen achter de website. Het bevat vaak missie, visie, geschiedenis en teaminformatie.
  3. Contactpagina – Bevat contactinformatie en vaak een formulier waarmee bezoekers vragen kunnen stellen of communiceren met de organisatie.
  4. FAQ – Een pagina met veelgestelde vragen (en antwoorden) die helpt om veelvoorkomende vragen van bezoekers efficiënt te beantwoorden.

Subpagina’s van een website zijn de specifiekere pagina’s die onder de hoofdpagina’s vallen en meer gedetailleerde informatie bieden over een bepaald onderwerp of aspect van de site.

Onze belofte is dat u binnen de 7 dagen een eerste versie van uw website heeft die u kan delen met uw vrienden, familie en partners.

Uw proefperiode start na het opleveren van de website. Nadien krijgt u nog 15 dagen de tijd om de website te delen met de buitenwereld en feedback te verzamelen.

Tijdens de proefperiode krijgt u toegang tot het beheergedeelte van uw website. Via het klantenportaal kan u video’s terugvinden over hoe je aanpassingen kan doorvoeren aan jouw website.

Kopie van Ontvang gratis makeover van jouw homepagina

Prijzen zijn inclusief BTW.

Portfolio

Onze laatste projecten

Website Middenstandsraad Lede

Middenstandsraad Lede

Website
Mockup 01 1

VDV attestering

Website
WolfsonRecruitment

Wolfson Recruitment

Website - Automatisatie
Mockup 01 1

Govly

Website - Webshop - E-learning platform
Mockup 01 2

Voedselwijs

Website
WolfsonRecruitment

Wolfson Recruitment

Website - Automatisatie
Freelens

Freelens

Website
Greentec

Green tec

Website - SEO - Copywriting
groengeschenk

Groengeschenk

Webshop
Onze diensten

Wat kunnen we voor jou doen?

Service automatiseren?

Met onze op maat gemaakt chatbot genereer je leads rond de klok.

Nieuwe website nodig?

Wil je binnen de week een nieuwe website of een website volledig op maat? Dan ben je aan het juiste adres.

Nieuwsbrieven sturen?

Houd je klanten altijd op de hoogte met een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Asset 11
Waarom voor ons kiezen?

Wij helpen lokale bedrijven groeien

Gestroomlijnde samenwerking

Dankzij onze project management tool kan je naadloos jouw project opvolgen.

Persoonlijke begeleiding

Bij The Developers krijg je persoonlijke begeleiding. Je kan altijd bij ons terecht voor al je vragen.

Genereer meer kwalitatieve leads

Door lokale SEO optimalisatie en een geoptimaliseerde sales funnel komen enkel de beste leads tot bij jou.

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Axelle Dejonckheere Healthy and happy

Heel tevreden over de website en de service! Er werd goed rekening gehouden met alle feedback en gevraagde aanpassingen worden altijd heel snel gemaakt. Ik zou The Developers zeker aanraden aan anderen!

Wesley De Cock Green Tec

Als eigenaar van een snelgroeiend bedrijf in de groene energiesector, was ik op zoek naar een webdesignpartner die onze duurzame visie kon vertalen naar een verbluffende online ervaring. The Developers hebben deze verwachtingen overtroffen met hun uitstekende service en professionele aanpak.

Margot De Kere Bouwmaterialen Vandendriessche

Wat een geweldige ervaring met The Developers! Ze hebben onze website omgetoverd tot een ware blikvanger. Het team was professioneel, creatief en zeer responsief gedurende het hele proces.

Blog

Onze laatste blog

Google Analytics in WordPress

Google Analytics in WordPress

Wat is Google analytics? Met Google Analytics kun je statistieken van je website verzamelen en bekijken, zoals het aantal websitebezoekers, waar de bezoekers vandaan komen, en hoe lang ze op de website blijven. Hierdoor ben je in staat om belangrijke websitegegevens te verzamelen en hierop in te spelen. Het doel van Google Analytics Het doel …

Google Analytics in WordPress Read More »

Website conversie optimalisatie

Wat is CRO? CRO staat voor “Conversion Rate Optimization”. Het doel is om zoveel mogelijk bezoekers van je website om te zetten in klanten of…

Makkelijk e-mailadressen verzamelen via een QR-code (+ video)

Contact houden met je klanten zorgt ervoor dat ze je niet vergeten. Je kan dit op verschillende manieren doen. Enkele voorbeelden zijn: sociale media posts…