Terms and conditions

Algemene voorwaarden voor uw webshop

Bij een webshop komen er heel wat algemene voorwaarden en regels kijken. Hier leggen we ze even voor je uit!

De algemene voorwaarden!

Met de algemene voorwaarden worden de ‘kleine lettertjes’ bedoelt. In de kleine algemene voorwaarden staat je levertermijn, je garantiebeleid en onder welke voorwaarden je pakketjes terug mag sturen. Met de algemene voorwaarden sluit je heel wat misverstanden uit.

Wat zet je in de algemene voorwaarden ?

Je gegevens: De naam van uw onderneming, de rechtsvorm, het adres van de onderneming,
e-mailadres, ondernemingsnummer én BTW-nummer.

Betalingsvoorwaarden: Kaart de BTW, extra kosten, de verzendingskosten, de totale prijs en de betaalmogelijkheden aan.

Wettelijke garantie: De wettelijke garantie wilt zeggen dat je recht hebt op een goed product. Als het geleverde product niet goed functioneert dan heeft u recht op een gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere.

De leveringsvoorwaarden: In de leveringsvoorwaarden staat de levertijd van het product, hoe de annulering geregeld is, wat er gebeurt wanneer het pakketje niet geleverd kan worden door een overmachtsituatie en wie er verantwoordelijk is voor de transport- en/of bezorgkosten.

Privacy: Geef aan wat je met de gegevens van je klanten doet. Volgens de wet mag je op geen enkele manier gegevens doorspelen aan derden. Je mag de gegevens van je klanten enkel gebruik voor eigen gebruik.

Herroepingsrecht: Je klanten hebben 14 dagen bedenktijd nadat het product is ontvangen. De aankoop mag daarom 14 dagen na ontvangst terug gestuurd worden. Je bent verplicht om het product te aanvaarden, ook al is er geen opgegeven reden. Je bent ook verplicht om de aankoopsom inclusief de verzendkosten te vergoeden.

Lees ook onze andere artikelen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *